+
AKADEMIE
Akademie
Marek
Fichtner
President Bocuse d’Or Akademie, šéfkuchař restaurace Červený Jelen
Filip
Sajler
Šéfkuchař, General Secretary Bocuse d’Or Team CZ, zakladatel Perfect Canteen, Perfect Catering, Cibule., HOPI Chef Tech Food
Radek
David
Kreativní šéfkuchař ARAMARK
Petr
Hajný
Šéfkuchař a spolumajitel restaurace Zas a Znova
Miroslav
Kalina
Šéfkuchař a konzultant
Tomáš
Kalina
Šéfkuchař a organizátor Culinary Symposium
Jan
Knedla
Restaurant Papilio
Tomáš
Kněž
Executive Chef O2 arena & O2 universum
Petr
Kunc
Šéfkuchař restaurace Salabka
Marek
Lojda
Senior ambassador makro akademie
Zdeněk
Pohlreich
Gastronom, moderátor a spolumajitel restaurací CAFÉ IMPERIAL, NEXT DOOR a DIVINIS
Tomáš
Popp
Manažer Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Jan
Punčochář
Šéfkuchař restaurace U Matěje
Marek
Raditsch
Šéfkuchař KAMPA GROUP RESTAURANTS
Jiří
Roith
Zakladatel Kulinářské umění
Oldřich
Sahajdák
Šéfkuchař restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise
Pavel
Sapík
Šéfkuchař restaurace U Sapíků
Martin
Svatek
Šéfkuchař restaurace Mace
Tomáš
Černý
Spolumajitel a šéfkuchař restaurace Dejvická 34, držitel ocenění Bib gourmand 2021-22
Jiří
Štift
Šéfkuchař restaurace Sia
Media
Český tým zabojoval v Trondheimu o postup do světového finále kuchařské soutěže Bocuse d‘Or
Bojem o postup do světového finále Bocuse d‘Or skončila účast týmu České republiky v čele s vítězem národního kola Dominikem Unčovským v evropském kole Bocuse d´Or. Vrcholnou gastronomickou událost, která se konala 19. a 20. března v norském Trondheimu, završilo vyhlášení deseti nejlepších postupujících evropských týmů, mezi které se ten český bohužel neprosadil.
Vznikla nová platforma Food‘n Beverage Foundation Czech
Na základech Českého gastronomického institutu vznikla nová platforma Food `n Beverage Foundation Czech. Stojí za ní aktivní profesionálové Luboš Kastner, Filip Sajler a Adam Eliáš. Základní ambicí Food `n Beverage Foundation Czech je podpořit české gastronomy a gastronomii novými impulsy, být v centru jejího dalšího rozvoje. Aktivitami, které už běží naplno, jsou přípravy české účasti na Bocuse d`Or Europe a GastroTek.
Dominik Unčovský bude Českou republiku reprezentovat v evropském finále proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or
Pořadatelé nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or ve čtvrtek 12. října zveřejnili seznam zemí, jejichž týmy byly vybrány k účasti v evropském finále Bocuse d´Or. Po mnoha letech je mezi nimi také tým České republiky v čele s vítězem národního kola Bocuse d´Or Dominikem Unčovským! Bocuse d'Or Europe se koná 19. – 20. března 2024 v Trondheimu, hlavním městě norské gastronomie.
Vítězem národního kola proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or je Dominik Unčovský
V pražském O2 universu dnes, 6. května, skončilo třídenní vrcholné kuchařské klání – české národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or. Rozhodnutím mezinárodní poroty se vítězem stal Dominik Unčovský, na druhém místě skončil Patrik Bečvář a bronzovou medaili si odnesl Vojtěch Petržela. Vítěz velkého finále získal šanci ucházet se o účast v evropském kole Bocuse d´Or, které se bude konat v roce 2024 v Trondheimu, a prémii 100 000 Kč.
Česká republika bude už za pár dní znát vítěze národního kola proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or: velké finále se koná od 4. do 6. května v O2 universu
Národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or, které se po letech opět vrací do České republiky, bude součástí unikátního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST. V pražském O2 universu od 4. do 6. května naplno vypukne opravdový svátek české gastronomie s událostmi nabitým programem pro laickou i odbornou veřejnost a se spoustou výtečného jídla a pití.
České národní kolo proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or má 10 finalistů – o vítězi se rozhodne začátkem května v O2 universu
Deset mladých profesionálních kuchařů se spolu se svým týmem bude ucházet o vítězství v národním kole nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or, která se po letech opět vrací do České republiky. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 4. do 6. května v rámci unikátního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST v pražském O2 universu.
Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa
Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa - začátkem května se v Praze uskuteční národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR
Partneři
Generální partner
Hlavní partner
Partner
Mediální Partner
Kontakt
akademie@bocusedor.cz
Český Gastronomický Institut servisní s. r. o.
C 351884, IČ: 10988157